njoftime

[:sq]NJOFTIM[:]

[:sq]Njoftohen të gjithë studentët përfitues sipas vendimeve të Bordit të Administrimit nr 12, 13, 14, 15  dhe 16 datë 29.03.2019 të dorëzojnë pranë Zyrave të Shërbimit të Studentit në fakultetin ku studiojnë numrin e llogarisë bankare për kryerjen e veprimeve financiare.

 

Duke ju falenderuar për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin!

 

ADMINISTRATOR

 Mirela DUKA[:]