njoftime

[:sq]Njoftim për studentët e ciklit të parë që përfitojnë bursë[:]

[:sq]Studentët e ciklit të parë, që përfitojnë bursë sipas Vendimeve të Bordit të Administrimit nr 7, datë 22.02.2019 si dhe nr 9, datë 22.02.2019, të dorëzojnë pranë zyrave të shërbimit ndaj studentit pranë  fakultetit ku studiojne, numrat e llogarive bankare për kalimin e bursës së përfituar.

 

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin !

 

ADMINISTRATOR

MIRELA    DUKA

 [:]