njoftime

[:sq]Summer Course for German Language and Austrian Studies[:]

[:sq]Informacion mbi kurset verore të gjuhës gjermane dhe kulturës e historisë austriake. Ofrohet një program me shumë variacion: përveç gjuhës, edhe ekskursione, aktivitete për kohën e lirë, referate shumë interesante mbi politikën, kulturën e historinë austriake.

Për informacion të plotë mbi këto kurse verore, ju lutem klikoni ketu

Broschure

Summer Course[:]