[:sq]Thirrje për Aplikime në Programin e Bursave për StudimeMaster në SHBA[:]

[:sq]Thirrje për Aplikime në Programin e Bursave për StudimeMaster në SHBA Programi Master dhe Internship (MIP) është krijuar në vitin 2016 nga Fondacioni Shqiptaro–Amerikan për Zhvillim (AADF), për t’u ofruar profesionistëve të rinj dhe me potencial lidershipi, mundësi studimi në nivel Master në SHBA. AADF ka lidhur partneritet me American Councils for International Education eRead More…