[:sq]Një grup studentësh, ditën e premte dt.21-12-2018 bënë një vizitë në Shtëpinë e Fëmijës Vlorë[:]

[:sq]Një grup studentësh, ditën e premte dt.21-12-2018 bënë një vizitë në Shtëpinë e Fëmijës Vlorë Një grup studentësh të vitit të parë të Fakultetit të Shëndetit Publik, me iniciativën dhe organizimin e tyre të pavarur, ditën e premte dt.21-12-2018 bënë një vizitë në Shtëpinë e Fëmijës Vlorë, ku kaluan disa orë në shoqërinë e fëmijëve. Fëmijët e instiRead More…

[:sq]Departamenti i Kujdesit Shëndetësor, pranë Fakultetit të Shëndetit Publik, organizoi në datë 22-12-2018 dy seminare[:]

[:sq]Departamenti i Kujdesit Shëndetësor, pranë Fakultetit të Shëndetit Publik, organizoi në datë 22-12-2018 dy seminare, të akredituar nga QKEV me nga 6 kredite secila. Seminaret titulloheshin: “Përmirësimi i njohurive të personelit infermieror në lidhje me Proçesin Infermieror gjatë kujdesjeve infermierore” me koordinatore aktiviteti pedagogen Rudina Çerçizaj dhe “Sindromi menRead More…