[:sq]Dita Ndërkombëtare e Mbulimit Shëndetësor Universal[:]

[:sq]Dita Ndërkombëtare e Mbulimit Shëndetësor Universal Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mbulimit Shëndetësor Universal, që përkujtohet çdo 12 dhjetor, Qendra Studimore për Shëndetin Publik (FSHP) organizoi aktivitetin promocional shëndetësor: “TË BASHKOHEMI PËR MBULIM SHËNDETËSOR UNIVERSAL – TANI ËSHTË KOHA PËR VEPRIM KOLEKTIV: SHËRBIME SHËNDETËSORE NË KOMURead More…

[:sq]Takim i rëndesishëm me përfaqësues të Universitetit të Maçeratës  Itali.[:]

[:sq]Në datën 11 dhjetor 2018,  në zyrën e Rektorit  u zhvillua një takim i rëndesishëm me përfaqësues të Universitetit të Maçeratës  Itali. Rektori i Universitetit të Vlorës Ismail Qemali, Prof. Dr. Roland Zisi bëri një prezantim të shkurtër të profilit të Universitetit të Vlorës mbi programet e studimit dhe aktivitetin e kërkimit shkencor duke theksuar prioritetet tRead More…