[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësidhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni (UJK).[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësidhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni (UJK).   Universiteti i Vlorës  “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin  e Jan Kochanowski ne Kielce, Poloni (UJK), në  kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stafin akademik dhe adminRead More…