[:sq]Kane filluar aplikimet për bursa në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë[:]

[:sq]NJOFTIM Njoftohen studentët e vitit II dhe III, ne vitin akademik 2018-2019 , në të gjitha programet e Ciklit të parë të studimit “Bachelor me kohë të plotë”, të cilët kanë qenë trajtuar me bursë një vit më pare dhe ata që kërkojnë të përfitojnë nga bursat e ndërmjetme në dispozicion të Universitetit, se kane filluar aplikimet per bursa. Afati i aplikimit eshte Read More…