[:sq]Konferencën e Gjashtë Kombëtare Shkencore, me temë : “Rëndësia e Edukimit të Vazhduar në Fushën e Pedagogjisë së Specializuar”.[:]

[:sq]KONFERENCA E VI KOMBËTARE SHKENCORE ME TEMË: “RËNDËSIA E EDUKIMIT TË VAZHDUAR NË FUSHËN E PEDAGOGJISË SË SPECIALIZUAR” Qëllimi dhe Objektivat e Konferencës Universiteti “Ismail Qemali” në Vlorë në bashkëpunim me Shoqatën “Psikologët Shqiptarë” dhe Fondacionin “Vatra Qytetare Vlonjate” organizojnë Konferencën e Gjashtë Kombëtare Shkencore, me temë : “RRead More…