[:sq]Rektori i  Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr Roland Zisi, nderohet nga BFSU me titullin akademik “Distinguished Research Fellow”[:]

[:sq] Me ftesë të Prof. Dr Peng Long, Presidentit të BFSU-së (Beijing Foreign Studies University), Rektori i  Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr Roland Zisi, kreu një vizitë pune një javore në Pekin (Kinë). Vizita u organizua në funksion të progresit të mëtejshëm të marrëveshjes dypalëshe mes dy universiteteve, nënshkruar një vit më parë, si dhe të pjesëmaRead More…