[:sq]AKTIVITET SPORTIV[:]

[:sq]NJOFTIM Diten e shtune ne oren 18:30 ne Stadiumun Flamurtari zhvillohet ndeshja e futbollit midis ekipit te pedagogeve te institucionit tone me ekipin e Bashkise se Korfuzit. Ftojme te gjithe pedagoget,studentet dhe dashamiresit e futbollit te jene prezent ne mbeshtetje te ekipit tone. Ju mirepresim.[:]Read More…