Aktivitete njoftime

[:sq]NJOFTIM[:]

[:sq]

Ditën e enjte ,datë 10 Maj 2018, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në kuadrin e promovimit  të UV organizon “Ditën e hapur 2018” në të cilën ftohen të jenë pjesëmarrës nxënës maturantë nga shkollat e mesme për të vizituar Universitetin e Vlorës dhe për tu njohur nga afër. Ky aktivitet zhvillohet në orën 1000 – 1200  pranë Rektoratit.[:]