[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në vendimet  e Bordit të Administrimit Nr.19 datë 14.07.2017, “ Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave për punësimin  e personelit administrativ në vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë“ si dhe në Vendimin Nr. 28 datë 28.09.2017 “Për përcaktimin e kritereve dhe proceduraveRead More…

[:sq]THIRJE PËR PUNIME SHKENCORE-“THE HERITAGE”[:]

[:sq]THIRJE PËR PUNIME SHKENCORE-“THE HERITAGE” Ju njoftojmë nga redaksia e revistës shkencore “The Heritage” – botim i UNS-së dhe Institutit për Evropianistike dhe Politikë ndërkombëtare (IPES-Institute of International Politics and European Studies), se ka filluar procedura e grumbullimit të artikujve shkencor për numrin 19. Ky numër botohet në Qërshor të vitit 2018. E veRead More…