[:sq]Takim i rektorit të Universitetit “Ismail Qemali”, Prof. Dr. Roland Zisi dhe rektorit të Kolegjit Universitar “Bedër”, Prof. Dr. Ferdinand Gjana. [:]

[:sq]Më datë 06.03.2018, në mjediset e Universitetit “Ismail  Qemali”, u mbajt takimi midis rektorit të Universitetit “Ismail Qemali”, Prof. Dr. Roland Zisi dhe rektorit të Kolegjit Universitar “Bedër”, Prof. Dr. Ferdinand Gjana. I pranishëm në takim ishte edhe  Aleksandër Çipa, Kryetar i Unionit të Gazetarëve Shqiptarë. Takimi u fokusua në paraqitjen e profilit të dRead More…