[:sq]Takim në Ambasadën Amerikane në Tiranë[:]

[:sq]Ditën e Premte, më datë 02.02.2018 një grup studentësh të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë nën kujdesin e veҫantë të Rektorit të Universitetit Prof.Dr Roland Zisi bënë një takim në Ambasadën Amerikane në Tiranë. Studentët u takuan me Ambasadorin e SH.B.A-së në Shqipëri, Shkëlqesinë e tij, Z. Donald Lu dhe me përfaqësues të tjerë të rëndësishëm të cilët uRead More…