[:sq]TAKIMI NE FINLANDE[:]

[:sq] Në datat 22-26 Janar 2018,delegacioni i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, i drejtuar nga Zv. Rektor Ph.D. Enkelejd A. Mëhilli, zhvilloi një sërë takimesh mjaft të rëndësishme dhe me interes pranë Universitetit të qytetit  “Turku” në Finlandë. Universiteti i Turku është universiteti i dytë më i madh në vend, pas Universitetit të Helsinkit, sipas regjistrimit tRead More…