Aktivitete njoftime

[:sq]Aktivitet[:]

[:sq]

Njoftim!

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë se nesër pranë sallës ” C100 ” ora 11:00 organizohet  takimi mbi “Promovimin e transparencën brenda institucioneve politike dhe qeveritare, dhe për transparencën e financave politike dhe zgjedhore të Partive Politike në Shqipëri.

 
Jeni të mirëpritur të merrni pjesë.
 
Ju faleminderit!

[:]