[:sq]Thirrje për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Middle East Technical University, Ankara, Turqi. (METU)[:]

[:sq]Thirrje për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Middle East Technical University, Ankara, Turqi. (METU)     Kush Mund të Aplikojë: Studentët e Ciklit të Parë të Studimeve (Bachelor). Viti i II ose i III.   Studentët e Ciklit të Dytë të Studimeve (Master) Viti i I ose i IIRead More…

[:sq]Pjesa Teatrale “Qypi”[:]

[:sq]Studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë me rastin e 150 vjetorit të lindjes së Luigi Pirandello, paraqitën për herë të parë në Vlorë pjesën teatrale “QYPI”, një përshtatje dhe skenarin e regjisorit Neritan Mehmetaj. Muzika e shkruar nga Maestro Aulon Naci; kostume dhe skenografi janë nga Drini Shehu. “QYPI” është një nga romanet më të famshme të Luigi PirandellosRead More…