Aktivitete njoftime Njoftime FSHP

[:sq]“Të Ndalojmë HIV së Bashku”[:]

[:sq]Njoftojmë të gjithë studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë të marrin pjesë në seminarin e organizuar nga Fakulteti i Shëndetit Publik  me rastin e  1 Dhjetorit, ditës Botërore të HIV \ AIDS.

Ora 9:00,  salla C “100” pranë Godinës “C”

“Të Ndalojmë HIV së Bashku”

Ndërgjegjësimi dhe luftimi i stigmës rreth HIV.

Informim. Testim. Përfshirje.

 

Ju faleminderit![:]