njoftime

[:sq]ATIVITET SPORTIV[:]

[:sq]Njoftim

Në kuadrin e festave të Nëntorit Universiteti”Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Bashkinë Vlorë organizon ditën e Premte datë 24.11.2017 ora 1700 në Pallatin e Sportit “Flamurtari” aktivitet kulturor sportiv midis stafit, studentëve  të Universitetit tonë dhe gazetarëve të qytetit të Vlorës.

Aktiviteti do të përfshij:

Ndeshje Volejboll (femra staf UV) (femra staf gazetarësh)

Ndeshje Minifutboll (meshkuj staf UV) (meshkuj staf gazetarësh)

Ndeshje Minifutboll (midis studentëve të Fakluteteve FSHH, FSHT,FE, FSHP)

[:]