[:sq]VENDIM I SENATIT AKADEMIK[:]

[:sq]NJOFTIM   Ju njoftojmë që: Në bazë të Vendimit të Senatit Akademik nr 94, datë 13.10.2017,është krijuar një adresë të posaçme elektronike për adresimin e ankimimeve dhe shqetësimeve të studentëve dhe stafit akademik në lidhje me shkeljen e standardeve  akademike, procesit të mesimdhënies, etikës akademike, konfliktit të interesit apo çdo shkelje tjetër qRead More…

[:sq]VIDEO PROMOVUESE E UV-ës.[:]

[:sq]NJOFTIM Për herë të parë Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë organizon konkursin për: VIDEON PROMOVUESE TE UV-ës. Konkursi i drejtohet të gjithë studentëve, vecanërisht ata të Degës së Marketingut. Duke përdorur smartphonat tuaj, aparate fotografike dhe mjete të tjera krijoni një video deri në 60 sekonda në të cilen, në mënyre zbavitëse, të këndeshme dhe gaRead More…