[:sq]Takim me Ambasadoren Greke dt.26.10.2017[:en]Meeting with the Greek Ambassador on 26.10.2017[:]

[:sq] Takim me Ambasadoren Greke dt.26.10.2017 Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë Sot, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë,  Prof. Dr. Roland Zisi dhe Zv. Rektori P.h.D Enkelejd Mëhilli zhvilluan një takim pune me Ambasadoren Greke, Znj. Eleni Surani, si dhe zv. Ambasadorin z. Grigoris Delavekouras. Fillimisht Rektori i UV prezantoi universitetin si dhe e informoi znj. AmbRead More…