Njoftim punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall konkursin për vende të lira pune, për personel akademik me angazhim me kohë të pjesshme, referuar nevojave të mësimdhënies në fakultetet dhe departamentet, për vitin akademik 2017-2018 si më poshtë:   FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE   DEPARTAMENTI I EDUKIMIT   Personel akademik me angazhim me koRead More…

Newsletter

[:sq] Newsletter, Numri 1, Tetor 2017 Newsletter, Numri 2, Nëntor 2017 Newsletter, Numri 3, Janar 2018 Newsletter, Numri 4, Shkurt 2018 Newsletter, Numri 5, Prill 2018 Newsletter, Numri 6, Maj—Qershor 2018 Newsletter, Numri 7, Shtator – Tetor 2018 Newsletter, Numri 8,  Nëntor 2018 [:en]       Newsletter,NumbRead More…

Njoftim !

Njoftojmë të gjithë studentët kryesisht ata të Fakultetit të Shëndetit Publik dhe Fakultetit të Shkencave Teknike, të marrin pjesë në diskutimin rreth filmave mjedisorë, sipas Programit të hartuar dhe miratuar nga Zyra e Delegacionit Evropian në Shqipëri. Kjo shfaqje organizohet nga Qëndra për Informim e Bashkimit Evropian & Auleda – Agjensia e Zhvillimit Ekonomik Lokal si anRead More…