[:sq]Takimi I zhvilluar në Sofie, Bulgari[:en]Meeting held in Sofia, Bulgaria[:]

[:sq] Një takim mjaft i rëndësishëm u zhvillua në datën 19-10-2017 në Sofie tëBullgarisë ndërmjet Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Universitetit të Teknologjisë Kimike dhe Metalurgjisë të Sofies. Me përfaqësues respiktiv të UV.Prof. Dr. Roland Zisi – Rektor,  PhDEnkelejd A. Mëhilli – Zv. Rektor, Prof.Asoc.Hajdar Kiçaj – Dekan  i Fakultetit të ShkencaveTekRead More…