njoftime

Njoftim

Sot në ambjentet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë Prof.Dr. Roland Zisi, Rektori i Univesritetit dha një konferencë për shtyp për mediat lokale të qytetit të Vlorës, për të shpjeguar rezultatet e Akreditimit si një proçes ky shumë i rëndësishëm për universitetin tonë. Rektori theksoi punën e madhe që është bërë në vite nga Univesriteti “Ismail Qemali” Vlorë dhe se të gjithë së bashku me dëshirën e mirë do të vazhdojmë në të njëjtën rrugë.