Njoftim

Sot në ambjentet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë Prof.Dr. Roland Zisi, Rektori i Univesritetit dha një konferencë për shtyp për mediat lokale të qytetit të Vlorës, për të shpjeguar rezultatet e Akreditimit si një proçes ky shumë i rëndësishëm për universitetin tonë. Rektori theksoi punën e madhe që është bërë në vite nga Univesriteti “Ismail Qemali” Vlorë dhe se tRead More…

Aplikacioni ANDROID Univlora!

[:sq]Nën kujdesin e rektorit, lancohet aplikacioni i ri i universitetit. – Ky aplikacion i dedikohet te gjithë atyre që kanë interes të informohen ne kohe reale mbi aktivitetet e ndryshme që zhvillon Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. Aplikacioni suporton push notification. Në momentin që postohet një lajm i ri në faqen e Universitetit, ju do të njoftoheni menjëhere në pajisjen tRead More…