Rankimi i maturantëve Faza 2, Nënfaza 2

FITUESIT TE UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” VLORË [space height=”40″] [column col=”1/4″] FSHT   [/column] [column col=”1/4″] FE Administrim biznesi Ekonomiks Finance Kontabilitet Marketing Menaxhim turizmi [/column] [column col=”1/4″] FSHH Drejtesi Gjuhe angleze Gjuhe italiane Gjuhe Shqipe dhe Letersi Histori-Gjeografi Mesuesi per ArsiRead More…