Njoftim Punësimi

NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë:   Punonjës pastrimi/sanitar (një vend i lirë) si më poshtë:   Niveli minimal i diplomës “Arsim 8-vjecar” – Niveli i pagës bazë sipas klasës  I; PËRGJEGJËSITË KRYESORE PËR POZICIONIRead More…

Shkolla Dimerore 2018

Njoftim! Njoftojmë të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave Humane kryesisht ata të cilët studiojnë në degët Histori –Gjeografi, të aplikojnë për tu rregjistuar në Shkollën Dimërore pranë Universitetit Sommerhochschule në Vjenë në datat 2 deri në 17 Shkurt 2018. Programi dy javor kombinon kurse të klasit të parë akademik në një program të gjerë social dhe kRead More…