Aktivitete 2015

Aktivitete 2015

15.05.2015

Të premten në datën 15.05.2015, në orën 11:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua debati parlamentar midis studentëve të Departamentit të Drejtësisë, me temë: “Kuotat rinore duhet të jenë të detyrueshme në keshillat vendorë”. Fituesit e këtij debati janë: Irisa Vrizaj, Anxhela Skënderaj, Xhesika Gremi dhe Suela Koshena, të cilë
Lexo më shumë

15.05.2015

Të premten në datën 15.05.2015, në orën 11:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua debati parlamentar midis studentëve të Departamentit të Drejtësisë, me temë: “Kuotat rinore duhet të jenë të detyrueshme në keshillat vendorë”. Fituesit e këtij debati janë: Irisa Vrizaj, Anxhela Skënderaj, Xhesika Gremi dhe Suela Koshena, të cilë
Lexo më shumë

15.05.2015

Të premten në datën 15.05.2015, në orën 11:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua debati parlamentar midis studentëve të Departamentit të Drejtësisë, me temë: “Kuotat rinore duhet të jenë të detyrueshme në keshillat vendorë”. Fituesit e këtij debati janë: Irisa Vrizaj, Anxhela Skënderaj, Xhesika Gremi dhe Suela Koshena, të cilë
Lexo më shumë

15.05.2015

Të premten në datën 15.05.2015, në orën 11:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua debati parlamentar midis studentëve të Departamentit të Drejtësisë, me temë: “Kuotat rinore duhet të jenë të detyrueshme në keshillat vendorë”. Fituesit e këtij debati janë: Irisa Vrizaj, Anxhela Skënderaj, Xhesika Gremi dhe Suela Koshena, të cilë
Lexo më shumë

15.05.2015

Të premten në datën 15.05.2015, në orën 11:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua debati parlamentar midis studentëve të Departamentit të Drejtësisë, me temë: “Kuotat rinore duhet të jenë të detyrueshme në keshillat vendorë”. Fituesit e këtij debati janë: Irisa Vrizaj, Anxhela Skënderaj, Xhesika Gremi dhe Suela Koshena, të cilë
Lexo më shumë

15.05.2015

Të premten në datën 15.05.2015, në orën 11:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua debati parlamentar midis studentëve të Departamentit të Drejtësisë, me temë: “Kuotat rinore duhet të jenë të detyrueshme në keshillat vendorë”. Fituesit e këtij debati janë: Irisa Vrizaj, Anxhela Skënderaj, Xhesika Gremi dhe Suela Koshena, të cilë
Lexo më shumë

15.05.2015

Të premten në datën 15.05.2015, në orën 11:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua debati parlamentar midis studentëve të Departamentit të Drejtësisë, me temë: “Kuotat rinore duhet të jenë të detyrueshme në keshillat vendorë”. Fituesit e këtij debati janë: Irisa Vrizaj, Anxhela Skënderaj, Xhesika Gremi dhe Suela Koshena, të cilë
Lexo më shumë

15.05.2015

Të premten në datën 15.05.2015, në orën 11:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua debati parlamentar midis studentëve të Departamentit të Drejtësisë, me temë: “Kuotat rinore duhet të jenë të detyrueshme në keshillat vendorë”. Fituesit e këtij debati janë: Irisa Vrizaj, Anxhela Skënderaj, Xhesika Gremi dhe Suela Koshena, të cilë
Lexo më shumë

15.05.2015

Të premten në datën 15.05.2015, në orën 11:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua debati parlamentar midis studentëve të Departamentit të Drejtësisë, me temë: “Kuotat rinore duhet të jenë të detyrueshme në keshillat vendorë”. Fituesit e këtij debati janë: Irisa Vrizaj, Anxhela Skënderaj, Xhesika Gremi dhe Suela Koshena, të cilë
Lexo më shumë

19 maj 2015

Departamenti i Drejtesise ne bashkepunim me Qendren Europiane dhe Fondacionin “Konrad Adenauer” ne date 19 maj 2015 prezantuan perpara studenteve te Drejtesise projektin: “Dita pas Statusit kandidat – çfare vjen me pas?. Objekt kryesor i diskutimit ishin 5 prioritetet e vendosura nga BE per Shqiperine. Referuan Prof. As. Dr. Evis Alihmehmeti, Dr. Bisej Kapo dhe LLm Klara Ko
Lexo më shumë

19 maj 2015

Departamenti i Drejtesise ne bashkepunim me Qendren Europiane dhe Fondacionin “Konrad Adenauer” ne date 19 maj 2015 prezantuan perpara studenteve te Drejtesise projektin: “Dita pas Statusit kandidat – çfare vjen me pas?. Objekt kryesor i diskutimit ishin 5 prioritetet e vendosura nga BE per Shqiperine. Referuan Prof. As. Dr. Evis Alihmehmeti, Dr. Bisej Kapo dhe LLm Klara Ko
Lexo më shumë

19 maj 2015

Departamenti i Drejtesise ne bashkepunim me Qendren Europiane dhe Fondacionin “Konrad Adenauer” ne date 19 maj 2015 prezantuan perpara studenteve te Drejtesise projektin: “Dita pas Statusit kandidat – çfare vjen me pas?. Objekt kryesor i diskutimit ishin 5 prioritetet e vendosura nga BE per Shqiperine. Referuan Prof. As. Dr. Evis Alihmehmeti, Dr. Bisej Kapo dhe LLm Klara Ko
Lexo më shumë

19 maj 2015

Departamenti i Drejtesise ne bashkepunim me Qendren Europiane dhe Fondacionin “Konrad Adenauer” ne date 19 maj 2015 prezantuan perpara studenteve te Drejtesise projektin: “Dita pas Statusit kandidat – çfare vjen me pas?. Objekt kryesor i diskutimit ishin 5 prioritetet e vendosura nga BE per Shqiperine. Referuan Prof. As. Dr. Evis Alihmehmeti, Dr. Bisej Kapo dhe LLm Klara Ko
Lexo më shumë

19 maj 2015

Departamenti i Drejtesise ne bashkepunim me Qendren Europiane dhe Fondacionin “Konrad Adenauer” ne date 19 maj 2015 prezantuan perpara studenteve te Drejtesise projektin: “Dita pas Statusit kandidat – çfare vjen me pas?. Objekt kryesor i diskutimit ishin 5 prioritetet e vendosura nga BE per Shqiperine. Referuan Prof. As. Dr. Evis Alihmehmeti, Dr. Bisej Kapo dhe LLm Klara Ko
Lexo më shumë

19 maj 2015

Departamenti i Drejtesise ne bashkepunim me Qendren Europiane dhe Fondacionin “Konrad Adenauer” ne date 19 maj 2015 prezantuan perpara studenteve te Drejtesise projektin: “Dita pas Statusit kandidat – çfare vjen me pas?. Objekt kryesor i diskutimit ishin 5 prioritetet e vendosura nga BE per Shqiperine. Referuan Prof. As. Dr. Evis Alihmehmeti, Dr. Bisej Kapo dhe LLm Klara Ko
Lexo më shumë

Europa – qellimi eshte rruga

Studentet e vitit te trete te Departamentit te Drejtesise gjate pjesmarrjes ne seminarin “Europa – qellimi eshte rruga”. I ftuar Hannes Swoboda ish zv. President i Parlamentit europian dhe reporter per Europen Juglindore.
Lexo më shumë

Europa – qellimi eshte rruga

Studentet e vitit te trete te Departamentit te Drejtesise gjate pjesmarrjes ne seminarin “Europa – qellimi eshte rruga”. I ftuar Hannes Swoboda ish zv. President i Parlamentit europian dhe reporter per Europen Juglindore.
Lexo më shumë

Takim me studentet e Drejtesise

Takim me studentet e Drejtesise: Prezantim i volumit te shqiperuar “Kodi Civil Italian” me autor av. Lisenko Moçka. Te pranishem Autori, Rektori Universitetit Prof. Dr Albert Qarri, Konsulli Italian ne Vlore dott. Stefano Bergesio dhe kolektivi i Departamentit.
Lexo më shumë

Takim me studentet e Drejtesise

Takim me studentet e Drejtesise: Prezantim i volumit te shqiperuar “Kodi Civil Italian” me autor av. Lisenko Moçka. Te pranishem Autori, Rektori Universitetit Prof. Dr Albert Qarri, Konsulli Italian ne Vlore dott. Stefano Bergesio dhe kolektivi i Departamentit.
Lexo më shumë

Takim me studentet e Drejtesise

Takim me studentet e Drejtesise: Prezantim i volumit te shqiperuar “Kodi Civil Italian” me autor av. Lisenko Moçka. Te pranishem Autori, Rektori Universitetit Prof. Dr Albert Qarri, Konsulli Italian ne Vlore dott. Stefano Bergesio dhe kolektivi i Departamentit.
Lexo më shumë

Takim me studentet e Drejtesise

Takim me studentet e Drejtesise: Prezantim i volumit te shqiperuar “Kodi Civil Italian” me autor av. Lisenko Moçka. Te pranishem Autori, Rektori Universitetit Prof. Dr Albert Qarri, Konsulli Italian ne Vlore dott. Stefano Bergesio dhe kolektivi i Departamentit.
Lexo më shumë

Takim me studentet e Drejtesise

Takim me studentet e Drejtesise: Prezantim i volumit te shqiperuar “Kodi Civil Italian” me autor av. Lisenko Moçka. Te pranishem Autori, Rektori Universitetit Prof. Dr Albert Qarri, Konsulli Italian ne Vlore dott. Stefano Bergesio dhe kolektivi i Departamentit.
Lexo më shumë

20 Janar 2015

Ne date 20 Janar 2015 studentet e Masterit Shkencor ne “Marrdhenie Nderkombetare” zhvilluan leksionin e hapur me Znj. Najada Sojli (Alliu) e cila mban postin e Drejtoreshes se Zyres Konsullore dhe te Legalizimeve ne Ministrine e Jashtme. Leksioni u perqendrua mbi temen e “Proceduren e legalizimit te dokumenteve dhe leshimit te Apostiles (KOnventa e Hages 1961)
Lexo më shumë

20 Janar 2015

Ne date 20 Janar 2015 studentet e Masterit Shkencor ne “Marrdhenie Nderkombetare” zhvilluan leksionin e hapur me Znj. Najada Sojli (Alliu) e cila mban postin e Drejtoreshes se Zyres Konsullore dhe te Legalizimeve ne Ministrine e Jashtme. Leksioni u perqendrua mbi temen e “Proceduren e legalizimit te dokumenteve dhe leshimit te Apostiles (KOnventa e Hages 1961)
Lexo më shumë

20 Janar 2015

Ne date 20 Janar 2015 studentet e Masterit Shkencor ne “Marrdhenie Nderkombetare” zhvilluan leksionin e hapur me Znj. Najada Sojli (Alliu) e cila mban postin e Drejtoreshes se Zyres Konsullore dhe te Legalizimeve ne Ministrine e Jashtme. Leksioni u perqendrua mbi temen e “Proceduren e legalizimit te dokumenteve dhe leshimit te Apostiles (KOnventa e Hages 1961)
Lexo më shumë

20 Janar 2015

Ne date 20 Janar 2015 studentet e Masterit Shkencor ne “Marrdhenie Nderkombetare” zhvilluan leksionin e hapur me Znj. Najada Sojli (Alliu) e cila mban postin e Drejtoreshes se Zyres Konsullore dhe te Legalizimeve ne Ministrine e Jashtme. Leksioni u perqendrua mbi temen e “Proceduren e legalizimit te dokumenteve dhe leshimit te Apostiles (KOnventa e Hages 1961)
Lexo më shumë

20 Janar 2015

Ne date 20 Janar 2015 studentet e Masterit Shkencor ne “Marrdhenie Nderkombetare” zhvilluan leksionin e hapur me Znj. Najada Sojli (Alliu) e cila mban postin e Drejtoreshes se Zyres Konsullore dhe te Legalizimeve ne Ministrine e Jashtme. Leksioni u perqendrua mbi temen e “Proceduren e legalizimit te dokumenteve dhe leshimit te Apostiles (KOnventa e Hages 1961)
Lexo më shumë

20 Janar 2015

Ne date 20 Janar 2015 studentet e Masterit Shkencor ne “Marrdhenie Nderkombetare” zhvilluan leksionin e hapur me Znj. Najada Sojli (Alliu) e cila mban postin e Drejtoreshes se Zyres Konsullore dhe te Legalizimeve ne Ministrine e Jashtme. Leksioni u perqendrua mbi temen e “Proceduren e legalizimit te dokumenteve dhe leshimit te Apostiles (KOnventa e Hages 1961)
Lexo më shumë

14 mmaj 2015

Fondacioni Shoqeria e Hapur per Shqiperine ne bashkepunim me Departamentin e Drejtesise ne date 14 mmaj 2015 prezantuan Raportin studimor mbi “Pandeshkueshmerine dhe Krimin e Organizuar ne Shqiperi”. Referuan Koordinatori kombetar PhD. Fabian Zhilla dhe Koordinatoret rajonal, Phd. Erjon Hitaj dhe PhD candidate. Ervis Moçka.
Lexo më shumë

13 Mars 2015

Ne date 13 Mars 2015 studentit e Masterit Shkencor dhe Profesional zhvilluan leksionin e hapur me gjyqtarin Florjan Kalaj me teme “Parashkrimi fitues ne legjislacionin civil shqipetar”. Ne leksionin e hapur i cili u pasua dhe nga nje debat opinionesh moren pjese Pedagoget e Departamentit te Drejtesise si dhe Gjyqtare, Prokurore dhe juriste te njohur
Lexo më shumë

10 Mars 2015

Studentet e Masterit Shkencor “Marredhenie Nderkombetare” me Zv. Ministrin e Integrimit Z. Gentjan Elezi ne takimin e dates 10 Mars 2015 mbi Procesin e Integrimit te Shqiperise ne BE”
Lexo më shumë