njoftime

Samir Mane i ftuar nga Universiteti i Vlorës: Turizmi do të jetë thelbësor për zhvillimin ekonomik

Samir Mane i ftuar nga Universiteti i Vlorës: Turizmi do të jetë thelbësor për zhvillimin ekonomik. Publikuar  takimi i zhvilluar në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë nga gazetat online Panorama dhe Balkanweb.

Më poshtë gjendet link për secilin publikim:

 

http://www.panorama.com.al/samir-mane-i-ftuar-nga-universiteti-i-vlores-turizmi-do-te-jete-thelbesor-per-zhvillimin-ekonomik/

 

https://www.balkanweb.com/samir-mane-i-ftuar-nga-universiteti-i-vlores-turizmi-do-te-jete-thelbesor-per-zhvillimin-ekonomik/#gsc.tab=0