Front Page

[:sq][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1432531325225{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][rev_slider_vc alias=”home_slider”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1436163428614{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 28px !important;margin-left: 0px !important;}” el_class=”overflowed_content”][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1434610589736{margin-top: -148px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][stm_icon_box icon=”fa-icon-stm_icon_market_research” icon_size=”73″ icon_height=”69″ icon_color=”#ffffff” title=”Fakulteti i Ekonomise” box_bg_color=”#10c45c” box_text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1455020024494{padding-top: 30px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 50px !important;padding-left: 32px !important;}” link=”url:http%3A%2F%2Funivlora.edu.al%2F%3Fpage_id%3D4199|title:Fakulteti%20i%20Ekonomise|”]

Fakulteti i Ekonomise, i akredituar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, ofron programe Bachelor në Financë, Administrim Biznesi, edhe në Manaxhim Turizmi tek një grup studentësh të talentuar dhe të afirmuar.

[/stm_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1434610598979{margin-top: -148px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][stm_icon_box icon=”fa-icon-stm_icon_graduation-hat” icon_size=”61″ icon_height=”69″ icon_color=”#ffffff” title=”F. i Shkencave Teknike” box_bg_color=”#fdc735″ box_text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1455020050389{padding-top: 30px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 50px !important;padding-left: 32px !important;}” link=”url:http%3A%2F%2Funivlora.edu.al%2F%3Fpage_id%3D3936|title:Fakulteti%20i%20Shkencave%20Teknike|”]

Ky fakultet ofron kurse studimi universitare dhe pasuniversitare me perspektive per te ardhmen si: Matematike, Fizike, Inxhinieri Mekanike dhe Navale, Bio-Kimi, Informatike, Inxhinieri Elektrike, si dhe Shkenca Nautike.

[/stm_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1434610604765{margin-top: -148px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][stm_icon_box icon=”fa fa-book” icon_size=”62″ icon_height=”69″ icon_color=”#ffffff” title=”F. i Shkencave Humane” box_bg_color=”#307ad5″ box_text_color=”#ffffff” link=”url:http%3A%2F%2Funivlora.edu.al%2F%3Fpage_id%3D4088|title:Fakulteti%20i%20Shkencave%20Humane|”]

Fakulteti i Shkencave Humane u krijua ne 5 dhjetor 2007, para zhvillimit te zgjedhjeve ne Universitet mbi bazen e departamenteve ekzistues nderfakultetor te Mesuesise dhe te Gjuheve te Huaja.

[/stm_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1434610618578{margin-top: -148px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][stm_icon_box icon=”fa-icon-stm_icon_brain” icon_size=”57″ icon_height=”69″ icon_color=”#ffffff” title=”F. i Shëndetit Publik” box_bg_color=”#e948ae” box_text_color=”#ffffff” link=”url:http%3A%2F%2Funivlora.edu.al%2F%3Fpage_id%3D4194|title:Fakulteti%20i%20Sh%C3%ABndetit%20Publik|”]

Fakulteti i Shëndetit Publik i Universitetit të Vlorës ‘Ismail Qemali’ aktualisht formon infermierë të përgjithshëm dhe të profilizuar në fusha të ndryshme të shërbimit infermieror dhe të shëndetit publik.

[/stm_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving-fade” parallax_image=”1490″ css=”.vc_custom_1437056576326{padding-top: 29px !important;padding-bottom: 60px !important;}” el_class=”stm_fixed_background”][vc_column][vc_custom_heading text=”ARRITJET E UNIVERSITETIT” font_container=”tag:h2|font_size:32|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:48px” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_row_inner][vc_column_inner][stm_color_separator color=”#fdc735″ css=”.vc_custom_1453170061185{margin-top: 7px !important;margin-bottom: 27px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1453170131373{margin-bottom: 11px !important;}”]

Këtu mund të shikoni disa nga statistikat e Universitetit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1436163882282{margin-bottom: 46px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][stm_stats_counter counter_value=”12500″ icon=”fa-icon-stm_icon_earth” icon_height=”72″ title=”Rankimi Global” icon_text_color=”#ffffff”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][stm_stats_counter counter_value=”500″ icon=”fa-icon-stm_icon_teacher” icon_size=”71″ icon_height=”72″ title=”Klasa”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][stm_stats_counter counter_value=”15000″ icon=”fa-icon-stm_icon_users” icon_height=”72″ title=”Studentë”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][stm_stats_counter counter_value=”1235″ icon=”fa-icon-stm_icon_user” icon_height=”72″ title=”Personel Akademik”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1436164243861{margin-bottom: 28px !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”NJOFTIME” font_container=”tag:h2|font_size:32|text_align:center|line_height:48px” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_row_inner css=”.vc_custom_1436164020002{margin-bottom: 27px !important;}”][vc_column_inner][stm_color_separator css=”.vc_custom_1453170936458{margin-top: 7px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”” style=”load-more” items_per_page=”6″ btn_title=”Më Shumë” grid_id=”vc_gid:1455019926900-c4384866-ad02-10″ taxonomies=”37″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1433853927195{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 30px !important;padding-bottom: 55px !important;background-color: #414b4f !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”UNIVERSITY PARTNERSHIPS” font_container=”tag:h2|font_size:32|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:48px” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][stm_color_separator css=”.vc_custom_1453172751578{margin-top: 18px !important;margin-bottom: 26px !important;}” color=”#eab830″][vc_images_carousel images=”2203,2204,2202″ img_size=”full” onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” slides_per_view=”3″ custom_links=”#E-8_aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5ncmFzcC1tZWQuZXUlMkYlMkNodHRwJTNBJTJGJTJGdTNtLWFsLm9yZyUyRm1lZXRpbmdzcyUyRiUyQyUyMw==”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1437457459868{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 30px !important;padding-bottom: 27px !important;background-color: #eab830 !important;}” el_class=”stm_countdown_bg”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text css=”.vc_custom_1453174032797{margin-top: 33px !important;margin-bottom: 10px !important;}”]

KONFERENCA E RRADHES
TEMA: KONFERENCE

[/vc_column_text][stm_color_separator color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1437457505459{margin-bottom: 18px !important;}”][vc_column_text]

Nxitoni per te gjetur nje vend!

[/vc_column_text][stm_countdown datepicker=”22-02-2016 05:00″ css=”.vc_custom_1453174093966{margin-bottom: 35px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”5/12″][stm_sign_up_now form=”555″ title=”Konfirmo Pjesëmarrjen”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1434695320673{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”2/3″][stm_testimonials testimonials_slides_per_row=”2″ testimonials_title=”Studentë të dalluar” testimonials_max_num=”2″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_video title=”VIDEO TOUR” link=”https://www.youtube.com/embed/f9pPBsI-m2I” image=”1490″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:en][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1432531325225{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][rev_slider_vc alias=”home_slider”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1436163428614{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 28px !important;margin-left: 0px !important;}” el_class=”overflowed_content”][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1434610589736{margin-top: -148px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][stm_icon_box icon=”fa-icon-stm_icon_market_research” icon_size=”73″ icon_height=”69″ icon_color=”#ffffff” title=”Fakulteti i Ekonomise” box_bg_color=”#10c45c” box_text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1455019830491{padding-top: 30px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 50px !important;padding-left: 32px !important;}” link=”url:http%3A%2F%2Funivlora.edu.al%2F%3Fpage_id%3D4199|title:Fakulteti%20i%20Ekonomise|”]Fakulteti i Ekonomise, i akredituar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, ofron programe Bachelor në Financë, Administrim Biznesi, edhe në Manaxhim Turizmi tek një grup studentësh të talentuar dhe të afirmuar.

[/stm_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1434610598979{margin-top: -148px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][stm_icon_box icon=”fa-icon-stm_icon_graduation-hat” icon_size=”61″ icon_height=”69″ icon_color=”#ffffff” title=”F. i Shkencave Teknike” box_bg_color=”#fdc735″ box_text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1455019966562{padding-top: 30px !important;padding-right: 32px !important;padding-bottom: 50px !important;padding-left: 32px !important;}” link=”url:http%3A%2F%2Funivlora.edu.al%2F%3Fpage_id%3D3936|title:Fakulteti%20i%20Shkencave%20Teknike|”]

Ky fakultet ofron kurse studimi universitare dhe pasuniversitare me perspektive per te ardhmen si: Matematike, Fizike, Inxhinieri Mekanike dhe Navale, Bio-Kimi, Informatike, Inxhinieri Elektrike, si dhe Shkenca Nautike.

[/stm_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1434610604765{margin-top: -148px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][stm_icon_box icon=”fa fa-book” icon_size=”62″ icon_height=”69″ icon_color=”#ffffff” title=”F. i Shkencave Humane” box_bg_color=”#307ad5″ box_text_color=”#ffffff” link=”url:http%3A%2F%2Funivlora.edu.al%2F%3Fpage_id%3D4088|title:Fakulteti%20i%20Shkencave%20Humane|”]

Fakulteti i Shkencave Humane u krijua ne 5 dhjetor 2007, para zhvillimit te zgjedhjeve ne Universitet mbi bazen e departamenteve ekzistues nderfakultetor te Mesuesise dhe te Gjuheve te Huaja.

[/stm_icon_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1434610618578{margin-top: -148px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][stm_icon_box icon=”fa-icon-stm_icon_brain” icon_size=”57″ icon_height=”69″ icon_color=”#ffffff” title=”F. i Shëndetit Publik” box_bg_color=”#e948ae” box_text_color=”#ffffff” link=”url:http%3A%2F%2Funivlora.edu.al%2F%3Fpage_id%3D4194|title:Fakulteti%20i%20Sh%C3%ABndetit%20Publik|”]

Fakulteti i Shëndetit Publik i Universitetit të Vlorës ‘Ismail Qemali’ aktualisht formon infermierë të përgjithshëm dhe të profilizuar në fusha të ndryshme të shërbimit infermieror dhe të shëndetit publik.

[/stm_icon_box][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving-fade” parallax_image=”1490″ css=”.vc_custom_1437056576326{padding-top: 29px !important;padding-bottom: 60px !important;}” el_class=”stm_fixed_background”][vc_column][vc_custom_heading text=”ARRITJET E UNIVERSITETIT” font_container=”tag:h2|font_size:32|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:48px” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_row_inner][vc_column_inner][stm_color_separator color=”#fdc735″ css=”.vc_custom_1453170061185{margin-top: 7px !important;margin-bottom: 27px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1453170131373{margin-bottom: 11px !important;}”]

Këtu mund të shikoni disa nga statistikat e Universitetit

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1436163882282{margin-bottom: 46px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″][stm_stats_counter counter_value=”12500″ icon=”fa-icon-stm_icon_earth” icon_height=”72″ title=”Rankimi Global” icon_text_color=”#ffffff”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][stm_stats_counter counter_value=”500″ icon=”fa-icon-stm_icon_teacher” icon_size=”71″ icon_height=”72″ title=”Klasa”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][stm_stats_counter counter_value=”15000″ icon=”fa-icon-stm_icon_users” icon_height=”72″ title=”Studentë”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][stm_stats_counter counter_value=”1235″ icon=”fa-icon-stm_icon_user” icon_height=”72″ title=”Personel Akademik”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1436164243861{margin-bottom: 28px !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”NJOFTIME” font_container=”tag:h2|font_size:32|text_align:center|line_height:48px” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_row_inner css=”.vc_custom_1436164020002{margin-bottom: 27px !important;}”][vc_column_inner][stm_color_separator css=”.vc_custom_1453170936458{margin-top: 7px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”” style=”load-more” items_per_page=”6″ btn_title=”Më Shumë” grid_id=”vc_gid:1455019926853-c8612e5f-4389-0″ taxonomies=”37″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1433853927195{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 30px !important;padding-bottom: 55px !important;background-color: #414b4f !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”UNIVERSITY PARTNERSHIPS” font_container=”tag:h2|font_size:32|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:48px” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][stm_color_separator css=”.vc_custom_1453172751578{margin-top: 18px !important;margin-bottom: 26px !important;}” color=”#eab830″][vc_images_carousel images=”2203,2204,2202″ img_size=”full” onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” slides_per_view=”3″ custom_links=”#E-8_aHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5ncmFzcC1tZWQuZXUlMkYlMkNodHRwJTNBJTJGJTJGdTNtLWFsLm9yZyUyRm1lZXRpbmdzcyUyRiUyQyUyMw==”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1437457459868{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 30px !important;padding-bottom: 27px !important;background-color: #eab830 !important;}” el_class=”stm_countdown_bg”][vc_column width=”7/12″][vc_column_text css=”.vc_custom_1453174032797{margin-top: 33px !important;margin-bottom: 10px !important;}”]

KONFERENCA E RRADHES
TEMA: KONFERENCE

[/vc_column_text][stm_color_separator color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1437457505459{margin-bottom: 18px !important;}”][vc_column_text]

Nxitoni per te gjetur nje vend!

[/vc_column_text][stm_countdown datepicker=”22-02-2016 05:00″ css=”.vc_custom_1453174093966{margin-bottom: 35px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”5/12″][stm_sign_up_now form=”555″ title=”Konfirmo Pjesëmarrjen”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1434695320673{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”2/3″][stm_testimonials testimonials_slides_per_row=”2″ testimonials_title=”Studentë të dalluar” testimonials_max_num=”2″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_video title=”VIDEO TOUR” link=”https://www.youtube.com/embed/f9pPBsI-m2I” image=”1490″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:]