njoftime

Të menduarit dhe mësimdhënia në një botë në ndryshim

Universiteti Palacký Olomouc në Çeki fton studentët të bashkohen në shkollën dimërore me temë “Të menduarit dhe mësimdhënia në një botë në ndryshim”, e cila do të zhvillohet në periudhën 21 Janar – 4 Shkurt 2024.

Përveç një eksperience emocionuese akademike, studentët do të kenë mundësi për:

  • Të fitojnë 4 kredite ECTS
  • Të eksplorojnë qytetet historike dhe të bukura të Olomouk, Pragës dhe Vjenës
  • Të shijonë kuzhinën e shijshme vendase
  • Të njohin kultura të reja
  • Të bëjnë miq të rinj nga e gjithë bota
  • Etj

Studentët janë të mirëpritur të bashkohen në sesionin e prezantimit të informacionit në ZOOM në lidhjet e mëposhtme:

a) Time: Nov 16, 2023 03:00 PM Prague (UTC+01:00)

Join Zoom Meeting

https://cesnet.zoom.us/j/96414828787

Meeting ID: 964 1482 8787

 

b) Time: Nov 22, 2023 09:00 AM Prague (UTC+01:00)

Join Zoom Meeting

https://cesnet.zoom.us/j/92664106193

Meeting ID: 926 6410 6193

 

Më shumë informacion rreth programeve mund të gjeni në fletushkën e bashkangjitur.

UP Winter School 2024