njoftime

Ditët Erasmus Days 2023

A e dini se? 1 në 13 studentë të UV-së, sëpaku një herë brenda një cikli studimi, mund të jetë student Erasmus+  në një nga universitetet partnere. 

Dëshiron dhe ti të përfitosh nga programi Erasmus+?!

Për më tepër na ndiqni ne ditet Erasmus 2023, ku cdo dite do te keni mundesine te ndiqni nje deshmi te studenteve tane qe kane perfituar nga programi E+ gjate vitit akademik 2022-2023.