njoftime

Ambasada e SHBA ka hapur thirrjen për aplikime pë Programin Study of the US Institute për veren e vitit 2024.

PROGRAMI SUSI PER PEDAGOGE (STUDY OF THE US INSTITUTE FOR SCHOLARS) The Study of U.S. Institutes (SUSI) – U.S. Embassy in Albania (usembassy.gov) perfshin fushat e listuara me poshte.

  1. American Politics and Political Thought
  2. Contemporary American Literature
  3. Journalism and Media
  4. U.S. Culture, Identity, and Society
  5. U.S. Economics and Sustainable Development
  6. U.S. Foreign Policy

Afati i aplikimit: 25 nentor 2023 

PROGRAMI SUSI PER STUDENT (STUDY OF THE US INSTITUTE FOR STUDENT LEADERS) The Study of U.S. Institutes (SUSI) – U.S. Embassy in Albania (usembassy.gov)  perfshin fushat e listuara me poshte. Prandaj studentet nivelit te pare, BA, viti i I dhe II, dega te gazetarise, gjeografise, shkencat e natyres – programi ambjentit jane te mirepritur.

  1. The Study of the U.S. Institutes on Journalism and Media
  2. The Study of the U.S. Institutes on Environmental Issues

Afati i aplikimit: 12 nentor 2023 

Te interesuarit mund te kontaktojne ne adresen e emailit: CultureandEducationTirana@state.gov

2024 SUSI Students – Info for universities

2024 SUSI-Student-Leaders-application-form

2024 SUSI Scholars – Info for universities

2024 SUSI-Scholars-APPLICATION-FORM