njoftime

Njoftim – Forumi i Gjashtë Kombëtar i Grave Shqiptare Frankofone “Inovacioni dhe teknologjia për fuqizimin e gruas – Figura e gruas në rrjetet sociale”

Forumi i Gjashtë Kombëtar i Grave Shqiptare Frankofone

“Inovacioni dhe teknologjia për fuqizimin e gruas – Figura e gruas në rrjetet sociale”

7 Mars 2023, ora 09:30

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë

Forumi i VI i grave frankofone programi 02_03_23