njoftime

Njoftim – Takim informues – Mundësi për punësim pranë ALBCONTROL

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave Teknike dhe Natyrore, të Fakultetit Ekonomik dhe Fakultetit të Shkencave Humane dhe Drejtësisë, se nesër, datë 13.01.2023, ora 11:00, në sallën Rilindja do të zhvillohet takim me Drejtues të ALBCONTROL.

Qëllimi i këtij takimi është mundësia e punësimit të studentëve në sektorin e ALBCONTROL.

Të pranishëm në këtë takim do të jenë personat e mëposhtëm:
1. Znj. Majlinda Despoti, Drejtor i Divizionit Administrativ,
2. Z. Dorian Kolonja, Drejtor i Drejtorisë ATM, Divizioni Operacional
3. Z. Elton Dervishi, ekspert në Sektorin e Projekteve ATM, Divizioni Operacional

Ftojmë gjithë studentët e fakulteteve të lartëpërmendura të jenë të pranishëm në takimin e nesërm.

Universiteti “Ismail Qemali”Ju falenderon për pjesëmarrjen!