Rektori Prof. Dr Roland Zisi, falenderon studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, fitues të Konkursit Kombëtar “Moot Court Albania 202

Ditën e enjte, datë 15. 12. 2022, Rektori Prof. Dr. Roland Zisi, priti në zyrën e tij, studentët e programeve të sudimit të Drejtësisë të UV-së, Indrit Lita, Klaudia Imeraj, Eugerta Gropa, Klaudia Brakaj, Lidia Agalliu dhe Bianka Kananaj, të cilët përfaqësuan Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë dhe dolën fitues të konkursit kombëtar: “Moot Court Albania 2022”. Konkursi kRead More…