Studentët e Departamentit të Drejtësisë të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, shpallen fitues të konkursit kombëtar Moot Court Albania 2022.

Studentët e Departamentit të Drejtësisë të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, shpallen fitues të konkursit kombëtar Moot Court Albania 2022. Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë u shpall fitues në konkursin kombëtar Moot Court Albania 2022. Konkursi zhvillohet çdo vit nga Qendra Europiane dhe Civil Right Defenders, në formën e gjyqit simulues me pjesëmarrjen e studentRead More…

Bursa Erasmus+ për sdudimi në Universitetin Perëndimor të Timishoarës (West University of Timișoara) në Rumani

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Perëndimor të Timishoarës (West University of Timișoara) në Rumani, në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnRead More…