MUNDËSI PUNËSIMI DHE ZHVILLIMI I PRAKTIKAVE MËSIMORE TË STUDENTËVE NË BASHKEPUNIM ME BIZNESET PRIVATE

Me rastin e afrimit të mbylljes së vitit akademik, ku studentët e vitit të fundit të Bachelor-it dhe Master-it janë në prag dipolomimi, vazhdojnë kërkesat dhe  prezantimet e vendeve  të lira të punës për  plotësimin e stafit në  biznese dhe institucione  private  të ndryshme në qytetin tonë.  Për këtë arsye takimi i rradhes në Universitetin “I.Qemali” Vlorë ishte Read More…

JAVA E PARË NDËRKOMBËTARE E STAFIT NË UV

  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë ka kënaqësinë t’ju njoftojë organizimin për herë të parë të Javës Ndërkombëtare të Stafit pranë UV-së.  Eventi do të mirëpresë nga data 06-10 Qershor 2022 staf akademik dhe administrativ nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE me të cilat UV ka bashkuar forcat përmes Marrëveshjeve Ndër-InstitucionaleRead More…