Java e Evropës 2022

Java e Evropës 202 Në kuadër të aktiviteteve të “Javës së Evropës”, në datë 5 Maj 2022 në lungomaren e qytetit të Vlorës (sheshi i koncerteve) do të organizohet ‘EU Fair’ i financuar nga Bashkimi Europian. Në stendat e panairit, krahas produkteve lokale të zonës, ofertave turistike apo punimeve artizanale, do të kenë mundësi të kenë një pjesë të dedikuar dhe  prRead More…