njoftime Thirrje

Bursa Studimi Bachelor, Master dhe PhD në Universitetet Publike të Ukrainës.

Në zbatim të marrëveshjes së bashkëpunimit dypalësh në fushën e arsimit, Ministria e Arsimit dhe Shkencës së Ukrainës për vitin akademik 2022-2023 ofron 5 (pesë) bursa për shtetasit shqiptarë, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet universitare në programe studimi Bachelor, Master (me kohë të plotë) ose PhD në Universitetet Publike të Ukrainës.

Më poshtë linku i publikimit në faqen web të MAS:

 

https://arsimi.gov.al/bursa-dhe-programe-studimi/