njoftime

[:sq]UV pjesëmarrës në Javën Ndërkombëtare Virtuale të Stafit në METU, Turqi[:]

[:sq] 

UV pjesëmarrës në Javën Ndërkombëtare Virtuale të Stafit në METU, Turqi

Universiteti Teknik i Lindjes së Mesme (METU) në Turqi me të cilën Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” ka një marrëveshje ndërinstitucione prej vitit 2017, organizoi më 21-25 Qershor 2021 eventin online “Java Ndërkombëtare Virtuale e Stafit“Puna dixhitale dhe bota në kohën e pandemisë”.

Eventi u organizuar në kuadër të programit të shkëmbimit Erasmus+ ICM, me pjesëmarrje të stafit që operojnë në sektorin e Marrëdhënjeve me Jashtë dhe shkëmbimit studentor/staf nga 20 shtetet partnere të METU-s. Pjesë e këtij eventi ishte dhe Universititeti i Vlorës, i cili u përfaqësua nga anëtarët e Sektorit të Projekteve dhe Marrëdhënjeve me Jashtë pranë UV-së.

 

 [:]