[:sq]Në këtë pranverë të trishtë, u ndave nga jeta o miku dhe kolegu ynë i nderuar – Dr.Fejzi Alushi![:]

[:sq]Për Dr. Fejzi Alushin Në këtë pranverë të trishtë, u ndave nga jeta o miku dhe kolegu ynë i nderuar – Dr.Fejzi Alushi! Fejzi Alushi – ky djalë Vlore, me pasionin e tij të hershëm për dijen dhe shëndetin, u diplomua në Mjekësi dhe më vonë u specializua në Nefrologji, profesion të cilin e ushtroi në ndihmë të qytetarëve, deri në momentet e fundit të jetës së tij. Read More…

[:sq]Vazhdimësia e Semestrit Pranverë 2021[:]

[:sq]Njoftojmë studentët e të gjitha cikleve të studimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë,  se semestri Pranverë 2021 do te fillojë më datë  29 Mars 2021. Në zbatim të vendimit të Komitetit Teknik të Ekspertëve, mësimi do të zhvillohet plotësisht online.[:]Read More…