[:sq]Trajnim online për studentë – “Soft & Online Learning Skills” (1-2 Mars 2021)[:]

[:sq]Trajnim online për studentë – “Soft & Online Learning Skills” (1-2 Mars 2021) Projekti Erasmus+ iPEN- “Innovative Photonics Education in Nanotechnology” (Edukimi inovator i Fotonikës në Nanoteknologji, https://ipenche.chania.teicrete.gr/) dhe Akademia e Zyrës së Marrëdhënieve me Jashtë në Universitetin Grek Mesdhetar (Hellenic Mediterranean University) organizon njRead More…