[:sq]Filloi punimet konferenca e parë ndërkombëtare UNICARTourism[:]

[:sq]   Filloi punimet konferenca e parë ndërkombëtare UNICARTourism, organizuar nga Universiteti i Kalabrisë dhe Qendra Ndërkombëtare e Kërkimeve Akademike.  Konferenca përfshin institucionet më të mëdha italiane dhe jo-italiane si Ministria e Kulturës së Shqipërisë, Ministria e Punëve të Jashtme të Italisë si dhe Universiteti Ismail Qemali midis partnerëve të tjeRead More…