njoftime

[:sq]Bursa për studentët, të diplomuarit dhe kërkuesit shkencorë të huaj nga Ministria Federale austriake e Arsimit, Shkencës dhe Hulumtimit[:]

[:sq]

NJOFTIM

Ministria Federale austriake e Arsimit, Shkencës dhe Hulumtimit ofron edhe për vitin e ardhshëm akademik 2021/22 bursa për studentët, të diplomuarit dhe kërkuesit shkencorë të huaj.

Thirrjen për aplikim, si dhe informacione të detajuara në lidhje me bursat dhe mënyrën e aplikimit e gjeni në bazën e të dhënave austriake për bursa dhe financime kërkimore www.grants.at (në gjermanisht dhe anglisht).

Përveç bursave nga Ministria Federale e Arsimit, Shkencës dhe Hulumtimit, aty gjeni gjithashtu edhe informacione në lidhje me programet e bursave të institucioneve të tjera.

[:]