njoftime

[:sq]KZFSHP Vendimet e rezultateve te zgjedhjeve ne FSHP[:]

[:sq]

Vendimet e rezultateve te zgjedhjeve ne FSHP

Për shpalljen e kandidatëve fitues për autoritetin drejtues të njësive bazë dhe njësisë kryesore në fakultetin e shëndetit publik

Vendimi i plote[:]