[:sq]Njoftim per rifillimin e punes per mbylljen e vitit akademik 2019 -2020[:]

[:sq]     NJ O F T I M Sipas Urdhrit te MASR Nr.104, dt.30-04-2020 per “Marrjen e masave per mbylljen e vitit akademik 2019-2020” dhe Udhezimit Nr.1, dt.08-05-2020,  si edhe orari i vecante i leksioneve te programit bachelor dhe master, te ardhura nga fakultetet,  ju bejme  me dije se: Data 01.06.2020 eshte rifillimi i punes me kohe te plote i te gjithe personelit akademik, ndihmes aRead More…