[:sq]KZFSHT – KZFE: Vendim Nr. 7 datë 12.05.2020[:]

[:sq]KZFSHT Vendim Nr. 7 datë 12.05.2020 per miratimin e listes se kandidateve per drejtues te njesise kryesore dhe drejtues te njesise baze ne fakulotetin e shkencave teknike Vendimi i plote    KZFE Vendim Nr. 7 datë 12.05.2020 per miratimin e listes se kandidateve per drejtues te njesise kryesore dhe drejtues te njesise baze ne fakulotetin e shkencave teknike Vendimi i ploRead More…