[:sq]Mesazh për studentët e UV nga Rektori, prof. Roland Zisi[:]

[:sq]Të dashur sudentë te Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Të dashur familjarë të studentëve,  Duke Ju konsideruar pjesëtarë të familjeve tona, unë personalisht, kolegët e mi autoritete drejtuese si dhe gjithë pedagogët dhe punonjësit e UV, në këto ditë të vështira epidemie,  Urojmë dhe Lutemi nga zemra që JU dhe NJEREZIT E DASHUR që Ju rrethojnë, të gëzoni Read More…